Acupunctuurpraktijk Huan Mai

Contact

Karin Krommenhoek, acupuncturist en shiatsutherapeut
Telefoon: 06-55861778.
E-mail: praktijkhuanmai@gmail.com

Praktijkadres: Sint Annastraat 606, 6525 ZX, Nijmegen.

Contact is mogelijk per whatsapp, sms en signal                       

Behandeltijden: op afspraak, de woensdagen, maandagochtend, dinsdagochtend. In overleg zijn andere tijden zoals 's avonds mogelijk.
De praktijk ligt ter hoogte van de wijken Brakkenstein en Hatertse Hei. Er is een goede gelegenheid tot parkeren met de auto. De bushalte (Halte scheidingsweg) bevindt zich op 5 minuten loopafstand. De praktijk bevindt zich op de begane grond.        

                                KvKnr 55753329                      

Ik ben aangesloten bij de groep ''TCM Nijmegen'', http://www.tcmnijmegen.nl

Tijdens vakanties is vervanging door een andere acupuncturist/shiatsu therapeut mogelijk. Maaike Loeffen, praktijk Acupunctuur en meer is mijn waarnemer.

RBCZ Licentiecode:    309363R Dit betekent dat er vergoedingen mogelijk zijn via ziektekosten verzekeringen, wat afhankelijk is van het pakket, niet het basispakket. Informeert u zelf hoe dit precies zit. FAGT lidmaatschapnr 12518, Federatie voor additief geneeskundig therapeuten, is de beroepsvereniging, waarbij ik ben aangesloten, https://www.fagt.org. Bij klachten kunt u terecht bij de geschillencommissie:   http://www.quasir.nl en    http://www.zorggeschil.nl

    


Relevante opleidingen:

2006-2009: Shiatsu opleiding gevolgd bij Shu Ha Ri, Academie voor Chinese geneeswijzen (drie jaar). http://www.qing-bai.nl

2009-2012: Acupunctuur opleiding gevolgd bij Qing Bai, academie voor Chinese geneeswijzen (drie jaar). http://www.shiatsumassage.nl/home.

2017/2018: Japanse technieken (1 Jaar) op basis van Kiiko Matsumoto, docent Barbara Dudman. 2018: Bijscholing (3 dagen): Kiiko Matsumoto en John van Jaarsveld.

1990-1999: Voordat ik met acupunctuur begon was ik werkzaam in medisch wetenschappelijk onderzoek. Proefschrift: Nonretinal feedback in eye movements.

Nascholingen:

Effectief pijn behandelen met acupunctuur (6 dagen) volgens de methode van Tan: Kris Oosting.
Ooracupunctuur (6 dagen): van Dianne Sommers, in Amsterdam.  
Voetreflexologie: van Ella Boeren, Molenhoek
Japanse acupunctuur: drs. Koos van Kooten

Doeltreffende TCM strategieen bij slaapproblemen: Jolinda van Hoogdalem
Acupunctuur bij kinderen: dr. Alex Tiberi
Algemeen acupunctuur: dr. Robin Tiberi, Peter Deadman
Tsi Nei Tsang massage: Maartje Huiben

Kennis van westers gerichte pathologie en anatomie is getoetst in overeenstemming met de eisen van verschillende beroepsorganisaties, via de bijscholing ''Het reguliere lijf'', tegenwoordig onderdeel van de HBO opleiding ''Total Health".